Servicemonteur

Functieomschrijving

Ben jij de servicemonteur die ons team komt versterken?

In2Retail is een jong, informeel en ambitieus bedrijf in een dynamische markt. Wij verzorgen betaaloplossingen naar retailers toe en daarnaast plaatsen wij geldautomaten op toplocaties en festivals. 

Jouw baan:

Als servicemonteur verricht je werkzaamheden aan een geldautomaat. Je krijgt eerst een interne opleiding waarna je de storingen kunt analyseren en oplossen. Complete systemen kunt demonteren en installeren. Soft- en hardware kunt upgraden. Daarnaast verricht je ook het periodieke onderhoud aan de geldautomaten en ga je naar klanten die problemen of storingen hebben, deze los je dan ter plaatse op. Ook installeer je samen met een collega geldautomaten op nieuwe locaties en evenementen.

Het is een zelfstandige functie waarbij je soms samen met een een collega werkt. Je opereert zelfstandig in het serviceteam van 7 personen. Wij verwachten dat je een doel-en resultaatgerichte instelling hebt. Je kunt goed plannen en je hebt een zelfstandige- en flexibele werkhouding. Ook ben je communicatief vaardig en klantgericht.


Functie-eisen:

  • Een opleiding op mbo-niveau sector techniek, Elektrotechniek of Mechatronica,
  • 1 tot 3 jaar ervaring met reparatiewerkzaamheden,
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift,
  • Een correcte schriftelijke terugkoppeling kunt verzorgen naar de binnendienst,
  • Een geldig rijbewijs B,
  • Een servicemonteur die het geen probleem vindt om te reizen binnen Nederland,
  • Een servicemonteur die het geen probleem vindt om 1x per maand een weekend-of storingsdienst te draaien. De werkdagen, in dagdienst, zijn maandag t/m vrijdag.Wat bieden wij:

 

Een zeer zelfstandige baan bij een open en informeel bedrijf in een dynamische markt, waarin je jouw kwaliteiten kunt inzetten en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een afwisselende baan en leuke collega’s. Verder bieden wij een goed salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

 Wil je reageren? Mail dan je cv en motivatiebrief naar juliette.vlaarkamp@in2retail.nl